HOŞ GELDİNİZ!

Burayı Görünüm ve Diller altında bulunan Tema özellikleri > [-MD-] Ziyaretçi Paneli alanından düzenleyebilirsiniz.

Eyvallah!!// Davut Güloğlu Dağlar Sessiz

• Konuyu Başlatan
  • Moderatör

Graphic

Kategori Moderatörü
10
WA RANK
Konular
330
Reaksiyon puanı
693

~~♡~~

Hayatındaki boşlukları

doldurmaya geldim

Eksikliklerini gidermeye

Derdini dinlemeye

Ruhunu okşamaya

Elinden tutmaya

Sırtını sıvazlamaya

Başını okşamaya

Gülmeye,güldürmeye

Sevepsizce sevmeye

Doya doya kucaklamaya

Daima yanında durmaya

Kısaca sana geldim...

🌼🌼

GraphiCeylan

[automerge]1636122258[/automerge]
Arkadaslar Facebook Kapak boyutu'dur isteyen Alip Kullana bilirler..

Emeğinize Yüreğinize Sağlık Ceylan hanim Güzel bir sunum olmuş Paylaşımınız için Teşekkürler(y):coffee:

Emeklerine sağlık güzel çalışma ve sunum olmuş Teşekkür ederim..

Kullanacak olan arkadaşlar için bir birinden güzel renk çeşitleriyle güzel alternatifler olmuş ellerinize emeklerinize sağlık güzel paylaşım için teşekkürler

• Konuyu Başlatan
  • Moderatör
Yorumlariniz icin cok Tesekkür ediyorum ..

Konuyu toplam 0 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
İp ucu 1
  • Geri