HOŞ GELDİNİZ!

Burayı Görünüm ve Diller altında bulunan Tema özellikleri > [-MD-] Ziyaretçi Paneli alanından düzenleyebilirsiniz.

i.N.C.i Kendimden Yorulduğum Günlerdeyim...

gnelykso.jpg
muhtesemm olmuş emeklerinize saglikk rica etsem bu temaya Sevilay yazarmısınız teşekkür ederimm

sevilay4zjtl.jpg

@SEVİLAY temanız hazır.. güzel yayınlar

Sizde biliyorsunuz ki bende bütün temalarinizi beğenip takdir ve teşekkür etmisimdir ve benim emeğe karşı asla saygisizligim asla olmadı olamazsa zaten isteğimi yerine getirmeniz gibi bir zorunluluğunuz yok kaldı ki radyo benim gönlünüz rahat olsun temalarinizi saatlerce kullanıyorum elinize emeğinize gönlünüze sağlık

Nefis olmuş ellerin dert görmesinnn yüregine saglıkkk♥♥ YILDIZ yazabilirmisin zamanın olunca tşk ederim ..

@fisun yazdım bile :) güzel yayınlar dilerim... ♥

Ellerine yüregine saglıkk♥ çok tşk ederimmm

cok güzeL süper bende istiyorum bunu İncimmmm 😘 😘

Konuyu toplam 0 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
İp ucu 4
  • Geri