HOŞ GELDİNİZ!

Burayı Görünüm ve Diller altında bulunan Tema özellikleri > [-MD-] Ziyaretçi Paneli alanından düzenleyebilirsiniz.

İNCİ HNM TEMALARINA DJ İSİM İSTEĞİ

cankan1pukgx.jpg

[automerge]1619173498[/automerge]
cankan2xwknx.jpg

Son düzenleme:
Emeğinize tsk ederim İnci Hnm. Ama temaları indiremedim..

Emeğinize yüreğinize sağlık. Tamamdır. Fcp alma site linkini paylaşabilirmisin rica etsem. Son olarak bu temadaki CANKAN dj giftinin linkini de yollarmısınız.Başka temalarınızda kullanmak istiyorum .
[automerge]1619178970[/automerge]
https://abload.de/img/cankan3i7kr2.jpg ve İNCİ HNM TEMALARINA DJ İSİM İSTEĞİ Bu iki temanın CANKAN isim giftinin linkini paylaşırmısınız İnci Hnm.

Son düzenleme:
www.abload.de burayı kullanıyorum ben.. sorunsuzdur... temalarda gif yok ayrıca.. ben photoshopta yazıyorum yazıları..güzel yayınlar dilerim.

cankan bey anlatamadım ben galiba.. o isimler tema üzerine yazılıyor. başka temalarda nasıl kullanıcaksınız. dosyayı kaydetmedim. size yazdım ve sildim..ayrı yazılmıyor yani. üzerine yazılıyor. dolayısıyla paylaşılamıyor.bunu hazırladım tekrar.
cankan111gxk6m.png

İnci Hnm anladım, istediğim isim giftide buydu zaten.Diğer temalarınızda da kullanmak isterim.Çok yardımcı oldunuz emeğinize ve size çok teşekkür ederim.

Konuyu toplam 0 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
İp ucu 3
  • Geri