HOŞ GELDİNİZ!

Burayı Görünüm ve Diller altında bulunan Tema özellikleri > [-MD-] Ziyaretçi Paneli alanından düzenleyebilirsiniz.

İndex

beyzade...

Kayıtlı Üye
0
WA RANK
Konular
2
Reaksiyon puanı
0
Slm ben Ankara'dan beyzade Nikli Mehmet öncelikle şunu belirteyim sayfanız tam benim aradığım kriterlerde bir sayfa radyomuzun adı parkfm adresimiz 06parkfm.fm.tc ricam İndex konusu saygılar sunuyorum tşk ederim birde Sid atarken radyo ismi hakkında sizlerden bu konu hakkında yardım istemekteyiz tşk ederim çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Aleyküm selam hoşgeldiniz, index isteği için daha önceki konunuza yazdığım gibi belirtilen şartları yerine getirmeniz gerekmektedir. İndex isteği kurallarımız: Radyo index isteme kuralları

Rulet radyoda sid numarası yerine radyonuzun adı görünmesini istiyorsanız eğer, Radyo Rulet - AllaTurkaa bu linkteki forumdan başvuru yapmanız gerekiyor eğer ki radyonuz belirtilen şartları sağlıyorsa sid numaranızı radyo adınız ile değiştirirler.

Konuyu toplam 0 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
İp ucu 3
  • Geri