HOŞ GELDİNİZ!

Burayı Görünüm ve Diller altında bulunan Tema özellikleri > [-MD-] Ziyaretçi Paneli alanından düzenleyebilirsiniz.

Merhaba yardım ?

fat322

Kayıtlı Üye
0
WA RANK
Konular
1
Reaksiyon puanı
0
selam arkadaşlar
xenfora forum açtık . vbulletinden dönmeyiz çogu kişi gibi ..
bizim sitetenin avatar olsun profik olsun . şekli yuvarlak
bir kaç kere 170x250 ye getirmek istedim photo shop çalışmaları kullanılsın diye
istediğim sonuçı alamadım .. küçük boyutta olsa resimi merkezden ölçekleyerek almadı
şimdi ben mümkünse yardım edebilirseniz.
bu sitenin avatar yapısını begendim
küçük işime yaramıycak ma gördüğüme göre merkezi ölçme kırpmada sorun yok
daha sonra büyütmesini kendim yapabilirim..
bir çok bilgi buldum hiç başarılı olmadı
resim bende kare olup boyut verildiğinde alt tarafı içerde kalıyor.
yani posbitte denenmedik bir işlem kalmadı..
kod paylaşabilecek varsa dener sonuçlarını buraya atarım.
xenfore 2 kullanıyorum.
şimdiden teşekkürler.
yalnız sizinde avatarda bu şekilde oluyor bunun altı sizdede yok dikkat etmişmiydiniz. :D

Merhaba geç cevap için kusura bakmayın, bizim avatar boyutunda ayarlamak istiyorsanız eğer aşağıdaki işlemleri yapabilirsiniz.

Temanızın message_macros şablonunda aşağıdaki kodu bulun;
Kod:
<xf:avatar user="$user" size="m" defaultname="{$fallbackName}" itemprop="image" />

Bu kod ile değiştirin;
Kod:
<xf:avatar user="$user" size="l" defaultname="{$fallbackName}" itemprop="image" />

Şablonda bu şekilde değişiklik yaparsanız eğer avatar boyutları bu şekilde olacaktır. Eğer alan dar gelir avatar dışarı taşar ise tema özellerinde Mesajlar seçeneğine gelin Mesaj kullanıcı bilgisi blok genişliği kısmından avatar sığacak şekilde genişliğini ayarlayabilirsiniz.

Altı yok derken o kısmı tam olarak anlayamadım biraz daha detay verebilirseniz eğer inceleyebilirim :)

Konuyu toplam 0 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
İp ucu 5
  • Geri