HOŞ GELDİNİZ!

Burayı Görünüm ve Diller altında bulunan Tema özellikleri > [-MD-] Ziyaretçi Paneli alanından düzenleyebilirsiniz.

selam

ouzhan

Kayıtlı Üye
0
WA RANK
Konular
1
Reaksiyon puanı
2
kolay gelsın mümkün se bir kaç tane hareketli dj ismi rica edecem

QOBRA 55 - ASLİ 55 - DELİ KIZ - ŞUBAT - FIRUZE 55 - ECO - KİMBİLİR - LAL-E - OĞUZHAN - GS 1905
İsimlerini yazzdıklarımı hareketli platın renk altın renklerde hazırlarsanız çok muteşekkür kalırım
şimdiden çok teşekkürler hayırlı çalışmalar saygılar.

Aleyküm selam hoşgeldiniz, şimdilik bunları hazırlayabildim vaktim olursa diğerlerinide halletmeye çalışacam :)

Aslı hareketli isimler

asli-55-platin.gif

asli-55-sari.gif

Deli Kız hareketli isimler

deli-kiz-gold.gif

deli-kiz-platin.gif

QOBRA 55 hareketli isimler

qombra-55-platin.gif

qombra-55-sari.gif

çok tşklerrr emeginize sağlık

çok tşklerrr emeginize sağlık

Rica ederim diğer isimleride hazırladım gecikme için kusura bakma hocam umarım beğenirsiniz keyifli yayınlar dilerim.

Şubat hareketli isimler.

subat-golden.gif

subat-platin.gif

FIRUZE 55 hareketli isimler

firuze-platin.gif

firuze-sari.gif

ECO hareketli isimler

eco-platin.gif

eco-sari.gif

KİMBİLİR Hareketli dj isimleri

kimbilir-platin.gif

kimbilir-sari.gif

LAL-E hareketli isimler

lal-e-platin.gif

lal-e-sari.gif

OĞUZHAN hareketli isimler

oguzhan-platin.gif

oguzhan-sari.gif

GS 1905 hareketli isimler

gs-1905.gif

gs-1905-kirmizi.gif

gs-1905-platin.gif

Konuyu toplam 0 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
İp ucu 5
  • Geri