HOŞ GELDİNİZ!

Burayı Görünüm ve Diller altında bulunan Tema özellikleri > [-MD-] Ziyaretçi Paneli alanından düzenleyebilirsiniz.

TEMA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Asya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Asya

Kayıtlı Üye
0
WA RANK
Konular
1
Reaksiyon puanı
1
MERHABA FCP YPILMIŞ TEMAIII YAYINA ALAMIYORUMMM İNDİRELEN DOSYSINDA AMA YÜKLEME YAPACAĞIM ZAMAN GÖRÜNMÜYORR VE TEMARIMDA YEDEKLMEMEİYURMMM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİİRMM

Merhaba hoş geldiniz. Eğer windows 7 işletim sistemi kullanıyorsanız Windows 7' de Fcp Tema Kaydetme Sorunu Çözümü Resimli Anlatım bu konuya göz atabilirsiniz.

Eğer windows 10 kullanıyorsanız şu an için bir çözüm bulamadım ben şahsen alternatif olarak temayı 2 defa aynı isimle aynı yere kayıt ederseniz 2. kayıtta fcp dosyası kayıt ettiğiniz yerde görünmektedir.

10 KULLANIYORUMMM 2 DEFA DA KAYIT ETİMM YOKK OLMADII TEMARI YEDEKLYEMİYORUMDA
NE PROBLEMMİŞ 10 :))

Evet maalesef ben 2 defa kayıt ettiğimde kayıt olmuştu.

merhabaaa faydasııı olurmu bilmemm amaa ben vindovs 10 kullanıyorum ve günlrdirr tema yüklyemyordummm fakat temalrı saklmak için D klosörüne aldımmm ve dan yüklendiii indirelnleri görmüyor ama d doyssını gördü ve aldım ordan BELKİ SORAN BAŞKA ARKADŞALRDA BÖYLE DENRSE İŞE YARRA UMARIM

merhabaaa faydasııı olurmu bilmemm amaa ben vindovs 10 kullanıyorum ve günlrdirr tema yüklyemyordummm fakat temalrı saklmak için D klosörüne aldımmm ve dan yüklendiii indirelnleri görmüyor ama d doyssını gördü ve aldım ordan BELKİ SORAN BAŞKA ARKADŞALRDA BÖYLE DENRSE İŞE YARRA UMARIM
Bildirim için teşekkürler umarım bu arayış içerisindeki bir çok kişiye faydası olur sağolun.

mrhabaa ben index istiyorum türkü radyosusu için yapablcekkk arkadaşım varsaaa çok mutlu oluurmmm

Konuyu toplam 0 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
İp ucu 5
  • Geri