HOŞ GELDİNİZ!

Burayı Görünüm ve Diller altında bulunan Tema özellikleri > [-MD-] Ziyaretçi Paneli alanından düzenleyebilirsiniz.

VirtualBox flatcast bot dinleyici programı kurulumu resimli anlatım

Adanalı

Administrator
14
WA RANK
Konular
1,372
Reaksiyon puanı
1,730
Web sitesi
webadam.net
VirtualBox flatcast bot dinleyici programı kurulumu resimli anlatım

Merhaba flatcast radyocu arkadaşlar sizlere ücretsiz bir şekilde nasıl radyolara bot dinleyici atılır anlatmaya çalışacağım umarım faydalı bir anlatım olur. Aşağıdaki adımları uygulayarak sizlerde bilgisayarınızın gücüne göre radyonuza istediğiniz bot dinleyiciler ekleyebilirsiniz.

Bu programı kullanmak için bize gerekli olan birde windows xp veya kurmak istediğiniz işletim sisteminin iso kurulum dosyası.

İlk olarak Downloads – Oracle VM VirtualBox <= bu bağlantıdan VirtualBox programını indirin.

Programı bilgisayarınıza indirdikten sonra masaüstüne gelen VirtualBox-5.2.22-126460-Win.exe dosyasının üzerine 2 defa tıklayarak kurulum işlemine başlayalım.

flatcast-bot-programik9c9m.jpg

Kuruluma başlaması için üstteki görseldeki gibi Çalıştır butonuna tıklayarak izin veriyoruz.

Kuruluma devam etmek için aşağıdaki görsellerdeki adımları sırasıyla takip yaptıktan sonra VirtualBox programını kuruyoruz.

Kurulum aşamasında ara ara sizden izinler isteyecektir izinleri onaylayarak kurulumu tamamlayın.

flatcast-bot-programiizfa8.jpg

flatcast-bot-programifuean.jpg

flatcast-bot-programitrem9.jpg

flatcast-bot-programidwfxl.jpg

flatcast-bot-programidpcz3.jpg

flatcast-bot-programikidh4.jpg

Evet buraya kadar kurulumu tamamlamış olduk :)

flatcast-bot-programihffpi.jpg

Şimdi esas mesele windows kurulumuna geliyor. Radyoya atacağımız her bir bot için yeni bir pc oluşturarak Windows kurmamız gerekiyor. Onun için elimizde bir windows kurulum dosyası olması gerekiyor, windows xp sürümünü öneririm bulamayanlar olursa bana söylesin indirme linkini gönderebilirim.

Bu videodaki adımlarıda izleyebilirsiniz. Videolu anlatım bana ait değildir.

Son düzenleme:
kurulum dosyasindan atabilirmisin rica etsem paylasim icin tsk

Memedim bu konuyla ilgili müsait olduğunda görüşelim olurmu,
iyi gecelerr

kurulum dosyasindan atabilirmisin rica etsem

selam ben indirdim ama Explorer cikmiyor yardimci ola bilirmsiniz

Konuyu toplam 0 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
İp ucu 5
  • Geri