HOŞ GELDİNİZ!

Burayı Görünüm ve Diller altında bulunan Tema özellikleri > [-MD-] Ziyaretçi Paneli alanından düzenleyebilirsiniz.

VirtualBox flatcast bot dinleyici programı kurulumu resimli anlatım

selam vitualBox 6.0.12 yi kurdum. Üzerine vin 7 Osi kurdum. ondan sonra ne kurmam lazim radyoya nasıl girmem gerek bilemedim. Uzaktan yardım ile yardım olabilecek arkadaşım olursa sevinirim

verdiğiniz linklerden hepsini indirdim ve çalıştırdım. bunları virtualbox üzerien kurulan vin7 ye nasıl alacağım. yardımcı olursan sevinirim

verdiğiniz linklerden hepsini indirdim ve çalıştırdım. bunları virtualbox üzerien kurulan vin7 ye nasıl alacağım. yardımcı olursan sevinirim
Team varsa verebilirsen yardımcı olmaya çalışırım.

1 503 758 005
b3z18t

verdiğiniz linkten son sürümlerin hepsini virtualbox üzerien kurulu winn 7 indirdim ve intall yaptım. Başka ne indirmem gerek ve ayarlari konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

verdiğiniz linkten son sürümlerin hepsini virtualbox üzerien kurulu winn 7 indirdim ve intall yaptım. Başka ne indirmem gerek ve ayarlari konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
Team gönderebilirmisin özelden

Merhaba kardeş,
Sende win 10 iso dosyası varmı,varsa gönderebilirmisin yada indirebilieceğim ibr link varmı.. ayrıca benim şuan kullandığım win 10 key numarası anahtar numarası bootlara kurunca verirsek sorun olurmu.. ama en önemlisi win 10 iso dosyası bulamıyorum, birde en iyi çalışan vpn programı hangisidir, hotspot kulanıyorum sürekli düşüyor winscreibe kulanıyorum onalrda nednese ıp değişmiyor. yardımcı olursan sevinirim şimdiden tşk ederim,iyi akşamlar..
Not. bende şuan xp kurulu , win 10 daha iyi çalışır diye win 10 kuracağım için win 10 iso dosyası arıyorum..
Facebook ismimde Murat Temizyürek,Asker resmi olan.. .Yardımcı olursanız ordan sevinirim . tşkler

Son düzenleme:

Konuyu toplam 0 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
İp ucu 1
  • Geri