HOŞ GELDİNİZ!

Burayı Görünüm ve Diller altında bulunan Tema özellikleri > [-MD-] Ziyaretçi Paneli alanından düzenleyebilirsiniz.

xenForo Gelişmiş Default Tema

Adanalı

Administrator
14
WA RANK
Konular
1,372
Reaksiyon puanı
1,730
Web sitesi
webadam.net
xenForo 2.2.x versiyonları için default temanın geliştirilmiş ek özellikler eklenmiş halidir.

Demo: Flatcast Türkçe Destek, Flatcast Radyo İndex ve Tema Forumu | MasMavi.Net

Logo pozisyonu
Breadcrumbs alanı
Üye menü ve navigasyon menüye ikon ekleme özelliği
Top bar alanı
Arama alanı konumu
Kullanıcı menü konumu
Alt navigasyonu kapatma özelliği
Extra özel footer alanı (4 bölümden oluşmaktadır aşağıdaki gösterilen alanları ekleyebilirsiniz.
screenshot_2z0c3w.jpg

Özelleştirilmiş sidebar alanı sidebarı sol tarafa, sağ tarafa, forumun altına alabilir veya tamamen kapatabilirsiniz

Bu ve bunun gibi bir çok özellik ve özelleştirmeler eklenmiştir.

Kullanmak isteyenler olursa konu altından yazarsanız yardımcı olurum. Yaşanan sorunlar için istediğiniz ek özellikler için yazabilirsiniz.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Bilgilendirme için Teşekkür ederim Ablacığımmm.

Bilgilendirmene ve Paylaşımına Teşekkür ederim Kardeşim...

Merhabalar demo daki ile indirdiğimiz temalar farklı yalnız üye menü panel çalışmıyor.

Merhabalar demo daki ile indirdiğimiz temalar farklı yalnız üye menü panel çalışmıyor.
Merhaba hocam, demodaki xenforo versiyonu ve tema güncellendi maalesef sizin kullandığınız xenforo versiyonu hangisi?

Bu ekten indirmiş olduğunuz tema 2.2.0 versiyonu ile uyumlu, aldığınız hata bu sebepten olabilir. Şuan işler yoğun olduğu için inceleme yapamıyorum ve temayı güncelleyemiyorum maalesef.

Bu ekten indirmiş olduğunuz tema 2.2.0 versiyonu ile uyumlu, aldığınız hata bu sebepten olabilir. Şuan işler yoğun olduğu için inceleme yapamıyorum ve temayı güncelleyemiyorum maalesef.
Tamamdır teşekkür ederim.

Konuyu toplam 0 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
İp ucu 2
  • Geri