HOŞ GELDİNİZ!

Burayı Görünüm ve Diller altında bulunan Tema özellikleri > [-MD-] Ziyaretçi Paneli alanından düzenleyebilirsiniz.

Yüzümüzü yere Gönlümüzü dara Düsürme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Graphic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Konuyu Başlatan
  • Moderatör

Graphic

Kategori Moderatörü
10
WA RANK
Konular
330
Reaksiyon puanı
693

~~♡~~

Yüzümüzü yere Gönlümüzü dara Düsürme

Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin
ve ala ali seyyidina Muhammed ❤️🌹

. Amin 🤲

Bismillahirrahmanirrahim
--Biliyormusunuz dua ettim ben size haberiniz yokken...
--Dedim yarabbi bunu okuyan kullarının ömrünü gönlünü gökyüzü gibi berrak eyle...
--Eşine ailesine çocuklarına sevdiklerine sevenlerine hazinenden
tüm güzellikleri hayırları lütuf ve ihsan eyle onu ailesine ailesini ona bağışla...
--Bu duaya amin diyen kullarının annesine babasına kardeşlerine ailesine dünya ve ahiretlerini mamur eyle...
--Ölmüş olanlarının kabirlerini nur mekanlarını cennet makamlarını Ali kabirlerini cennet bahçesi eyle...
--Dedim allahım biz birbirimizi tanımıyoruz ama senin rızan için mü'min kardeşlerimize dualar ediyoruz...
--Bunu okuyanların gözleri ve senin aşkınla atan kalbleri hürmetine onları ve sevdiklerini dara zora düşürme...
--Hanelerine huzur gönüllerine mutluluk lutfeyle...
--Evet bu duayı sizlere ettim kimsiniz nerdesiniz bilemem ama şuan üzerinize rahmet yagmurları yağsın...
--Bugün bu dünyada bir amin deyişine yarın ahirette bin melek şahidin olsun...
--Alemlerin ve kainatın sevgilisi olan Peygamber Efendimiz (s.a.v) en güzel umudunuz kurtarıcınız olsun...
--Yürüdüğününüz her yerde yollarınız açık olsun...
--Baktığıniz her yerde ufkunuz sonsuz ve birgün varacağınız son durakta Firdevs cenneti sizlerin olsun...
--Bak ben sizlere dua ettim şimdi sizde bir fatiha okuyup hediye edin alemlerin efendisine ve mübarek ailesine ashabına...
--Allah sizden ailenizden ve bütün sevdiklerinizden
razı olsun akıbetimiz hayr olsun günlerimiz ve gecelerimiz bol ibadetle
geçsin inşallah rabbimin rahmeti hidayeti bereketi üzerimize olsun dualarda unutulmamak dileğiyle

Emeğinize Yüreğinize Sağlık Ceylan Güzel bir çalışma ve Sunum olmuş paylaşımınıza Teşekkür ederim.:) hep birlikde Maşallah

Emeğine sağlık güzel SUNUM olmuş TEŞEKKÜRLER.

Değerli emeklerin ve güzel paylaşım için teşekkürler ellerine sağlık

• Konuyu Başlatan
  • Moderatör
Yorumlariniz icin ben tesekkür ediyorum..

Konuyu toplam 0 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
İp ucu 3
  • Geri