- Konuyu Başlatan
- AdminCP
- Konular
- 1,372
- Reaksiyon puanı
- 1,730
- Web sitesi
- webadam.net
webadam.net forum sitemizin anlık bildirim sistemini aktif ederek konu veya mesajlarınıza gelen cevapları, beğenileri, etiketlerinizi, v.b kolaylıkla takip edebilirsiniz. Bunun için sitemize girişte alt tarafta bulunan "Flatcast Türkçe Destek, Flatcast Radyo İndexler, Temalar ve Araçları | webadam.net, size daha aktif bilgi verebilmek adına bildirimleri etkinleştirmek için izninizi istiyor. Buraya Tıklayarak izin verebilirsiniz." alanından izin vererek aktif etmeniz gerekmektedir.
Daha sonra tarayıcınızın üst bölümünde çıkan izin ver seçeneğine tıklamanız yeterli olacaktır.
Yada sitemizin üzerinde yer alan kullanıcı adınızın üzerine tıklayarak "Tercihler" butonuna tıklayın, açılan sayfada Anlık Bildirimleri Etkinleştir butona tıklayarak bildirim almak istediğiniz seçenekleri aktif edebilir veya kapatabilirsiniz.
Düzenleme yapmanız için kısayol linki: https://webadam.net/account/preferences
Yapmanız gereken işlemler aşağıdaki görselde adım adım anlatılmaktadır.
1. adım
2. Adım
Bildirim alma seçenekleri (buradan hangi içeriklerden bildirim almak veya almak istemediklerinizi düzenleyebilirsiniz.).
Bu işlemleri cep telefonu, tablet veya masaüstü cihazlarından aktif edersiniz forum sitemizdeki haberlerden size gelen beğeni, mesaj, etiketleme, v.b içeriklerden anlık olarak bildirim alabilirsiniz.
1. Yöntem

Daha sonra tarayıcınızın üst bölümünde çıkan izin ver seçeneğine tıklamanız yeterli olacaktır.
2. Yöntem
Yada sitemizin üzerinde yer alan kullanıcı adınızın üzerine tıklayarak "Tercihler" butonuna tıklayın, açılan sayfada Anlık Bildirimleri Etkinleştir butona tıklayarak bildirim almak istediğiniz seçenekleri aktif edebilir veya kapatabilirsiniz.
Düzenleme yapmanız için kısayol linki: https://webadam.net/account/preferences
Yapmanız gereken işlemler aşağıdaki görselde adım adım anlatılmaktadır.
1. adım

2. Adım

Bildirim alma seçenekleri (buradan hangi içeriklerden bildirim almak veya almak istemediklerinizi düzenleyebilirsiniz.).

Bu işlemleri cep telefonu, tablet veya masaüstü cihazlarından aktif edersiniz forum sitemizdeki haberlerden size gelen beğeni, mesaj, etiketleme, v.b içeriklerden anlık olarak bildirim alabilirsiniz.
Son düzenleme: