HOŞ GELDİNİZ!

Burayı Görünüm ve Diller altında bulunan Tema özellikleri > [-MD-] Ziyaretçi Paneli alanından düzenleyebilirsiniz.

webadam.net Anlık Bildirimler Hakkında

Adanalı

Administrator
14
WA RANK
Konular
1,372
Reaksiyon puanı
1,730
Web sitesi
webadam.net
webadam.net forum sitemizin anlık bildirim sistemini aktif ederek konu veya mesajlarınıza gelen cevapları, beğenileri, etiketlerinizi, v.b kolaylıkla takip edebilirsiniz. Bunun için sitemize girişte alt tarafta bulunan "Flatcast Türkçe Destek, Flatcast Radyo İndexler, Temalar ve Araçları | webadam.net, size daha aktif bilgi verebilmek adına bildirimleri etkinleştirmek için izninizi istiyor. Buraya Tıklayarak izin verebilirsiniz." alanından izin vererek aktif etmeniz gerekmektedir.

1. Yöntem​

flatkolik-anlik-bidirx5ib2.jpg

Daha sonra tarayıcınızın üst bölümünde çıkan izin ver seçeneğine tıklamanız yeterli olacaktır.

2. Yöntem​

Yada sitemizin üzerinde yer alan kullanıcı adınızın üzerine tıklayarak "Tercihler" butonuna tıklayın, açılan sayfada Anlık Bildirimleri Etkinleştir butona tıklayarak bildirim almak istediğiniz seçenekleri aktif edebilir veya kapatabilirsiniz.

Düzenleme yapmanız için kısayol linki: https://webadam.net/account/preferences

Yapmanız gereken işlemler aşağıdaki görselde adım adım anlatılmaktadır.

1. adım

flatkolik-anlik-bidirfzd1c.jpg

2. Adım

flatkolik-anlik-bidirf7e0s.jpg

Bildirim alma seçenekleri (buradan hangi içeriklerden bildirim almak veya almak istemediklerinizi düzenleyebilirsiniz.).

flatkolik-anlik-bidiromf7q.jpg

Bu işlemleri cep telefonu, tablet veya masaüstü cihazlarından aktif edersiniz forum sitemizdeki haberlerden size gelen beğeni, mesaj, etiketleme, v.b içeriklerden anlık olarak bildirim alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bilgilendirme ve paylaşım için Teşekkürler Kardeşim..:coffee:(y)

Bilgilendirme için Teşekkürler Kardeşim.

Tesekkür ederim Paylaşim icin

Emeklerinize sağlık, paylaşım için teşekkürler.

Konuyu toplam 0 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
İp ucu 3
  • Geri